EMME KÄYTÄ SYNTEETTISIÄ TUOKSUJA/HAJUSTEITA – ETHÄN SINÄKÄÄN
** Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä 24h ennen varattua aikaa.
** Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Kaikki palveluhinnat sis. alv 24%.
Hintaan vaikuttaa käytetty aika, hiusten pituus/paksuus sekä ainemenekki. *) = muotoon kuivaukseen käytetty aika max 15min ja sis. tarvittavat muotoilu -/ja viimeistelyaineet

HIUSTENLEIKKAUKSET 29 – 49 €
– koneajo /  otsahiukset 17 €

PESU + HIUSTENLEIKKAUS 30 – 59 €

RIPSET / KULMAT 17 – 39 €

MEIKKAUKSET 35 – 95 € (30min – 1,5h)

KAMPAUKSET
– pikakampaukset 1 € / min.
– muut 35 – 175 € (30min – 2,5h)

HIUSTEN KASVIVÄRJÄYKSET 50 – 130 €

HIUSTEN KASVIVÄRJÄYS +  LEIKKAUS 85 – 165 €

EKOLOGISET HIUS- / HIUSPOHJANHOIDOT / HOITOPAKETIT 50 – 135 €

PÄÄHIERONTA  LUOMUÖLJYLLÄ 40€

PÄÄHIERONTA + PESU 50 €

SAVIVAALENNUKSET / SAVIVAALENNUSRAIDAT 90 – 120 €

Tarkempi palvelukohtainen hinnasto www.hiusmeri.com/ajanvaraus klikkaa haluamaasi palvelua!


hieronta

RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA Hieronnassa tehdään sarja hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niska- ja päänalueen pisteitä sekä lihaksia. Käytetään myös nimeä ”stressipesu”. Rentouttaa ja rauhoittaa kireää kiireistä mieltä. Sopii erinomaisesti väsyneelle ja stressaantuneelle pysäyttämään hetki arjen keskellä, parturi- tai kampaamokäynnin yhteydessä. Hieronta tehdään puseron päältä, asiakkaan istuessa. Hieronnan voi yhdistää useimpiin muihin palveluihin kuten hiustenkasvivärjäyksiin tai hoitoihin tai leikkauksiin. Täydellisen hierontasarjan kesto on n. 30-40min. Päänhieronnasta voidaan myös puolittaa aika, jolloin hintakin puolitetaan.

oljy

LUOMUÖLJY = 100 % kylmäpuristettu luomuöljy hiusten- ja ihon hoitoon Luomuöljyjä on käsitelty vähemmän ja hellävaraisemmin, kuin tavanomaisia öljyjä. Hieronnassa öljy hoitaa hiuspohjaa ja vähentää hiusten tarttumista sormiin hieronnan aikana, mikä tekee hieronnasta miellyttävämpää.

merileva

MERILEVÄPUHDISTUSHOITO Merilevä sisältää paljon jodia ja myös muita hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita.
Syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja, kuten rautaa ja kuparia, joita sinne on kerääntynyt kosmetiikasta ja jopa ilmasta. Hiusten väri kirkastuu ja samalla merilevä kosteuttaa hiuksia. (Ei suositella hiuspohjaan henkilölle, jolla on kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa. Merilevä voidaan kuitenkin huoletta levittää hiuspituuksiin). Sopii esim. antibiootti- ja muiden lääkekuurien jälkeen puhdistamaan kehoa / hiuspohjaa. Tekee hiuksista syväpuhtaat, pehmeät, kiiltävät ja eloisat.

savi2

SAVIHOITO (myymme myös kotikäyttöön rhassoul- savea) Savi on tuhansia vuosia ollut tunnettu puhdistavilta ja antiseptisilta ominaisuuksiltaan. Savi on erittäin mineraali- ja kivennäisainerikas, joten se stimuloi hiusten kasvua. Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on antiseptinen, se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä ja mahdollisesti haavaista hiuspohjaa. Savi poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä sekä muita epäpuhtauksia. (Savihoitoa voi tehostaa myös luomukaalilla, joka saveen sekoitettuna irrottaa epäpuhtauksia vielä paremmin. Lisäksi kaalin lehdet hoidon päällä imevät epäpuhtaudet itseensä.) Savihoidon jälkeen hiukset pysyvät puhtaina ja kiiltävinä huomattavasti paremmin. Hoidossa käytettävistä savesta valitaan aina asiakkaalle sopivin.

turve

HIUSPOHJAN TURVEHOITO (myymme myös kotikäyttöön hoitoturvetta) Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään; vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan sekä syvälämpövaikutukseen. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty. Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä. Sopii erilaisiin hiuspohjan ongelmiin: kutiavaan ja ärtyneeseen tai hilseilevään päänahkaan. Turve myös edistää hiustenkasvua, soveltuen siten hyvin heikosta hiustenkasvusta kärsivälle säännölliseen hoitoon.

shikai

SHIKAKAI – ja REETHAJAUHEET (myymme myös kotikäyttöön jauheita) Acacia marjajauhe ja ”pesupähkinä” jauhe puhdistavat, hoitavat, kiillottavat ja elvyttävät hiusta / hiuspohjaa. Molemmista tuuheat ja ilmavat hiukset!