Couleur Caramel

Vuonna 2003 lanseerattu Couleur Caramel oli Ranskan ensimmäinen ekologinen värikosmetiikkasarja.

Couleur Caramelin tuotteissa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla huipputeknologia, ammattilaislaatu, ekologisuus, humaanisuus ja ranskalainen estetiikka. Pakkausmateriaalit ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja mahdollisimman vähän luontoa rasittavia. Kosmetiikkapakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla.

Couleur Caramel on ollut jo useamman vuoden Ranskan johtava, ekosertifioitu värikosmetiikkasarja.

Couleur Caramel ei käytä meikkituotteissaan ihoa tukkivia tai ärsyttäviä synteettisiä yhdisteitä (petrokemiantuotteita, silikoneja, PEG:tä, fenoksietanolia tai parabeenejä).

Couleur Caramel sarjasta löytyy HD (high definition) laatuisia meikkipohjia ja puutereita televisiokäyttöön. Sarjan puutereiden koostumus on erittäin tekninen sillä ne on valmistettu mikronisointimenetelmällä(luomivärit, aurinkopuuteri, poskipuna, kivipuuteri, irtopuuteri, mineraalimeikkipuuteri, terra cotta). Nopea kiertoliike yhdistettynä paineeseen, tekee puuterihiukkasista tasaisen pyöreitä ja 9-kertaa hienojakoisempia kuin mekaanisesti jauhamalla. Hoitaviin luonnon raaka-aineisiin yhdistettynä puutereista tulee pehmeitä, ultra-kevyitä ja helposti iholle levittyviä.

Tehokkaan hoitovaikutuksen saamiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään runsaasti aktiivisia ainesosia sisältäviä luomusertifioituja kasviraaka-aineita. Kaikilla Couleur Caramel meikkisarjan tuotteilla (paitsi kynsilakat, 98% natural maskara, 98% eye liner)on virallinen luomukosmetiikkasertifiointi (ECOCERT Cosmebio BIO).

Couleur Caramelin laajan tuote- ja värivalikoiman tuotteissa on ammattilaislaatuinen, vahva väripigmentti mikä tekee tuotteista erittäin hyvin iholla pysyä sekä riittoisia käyttää.

Sarjan tuotteet sopivat mainiosti myös herkälle iholle sillä ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä synteettisiä tuoksu- tai säilöntäaineita. Runsaasti kasviperäisiä tehoaineita sisältävinä kaikki sarjan tuotteet myös hoitavat ihoa aktiivisesti. Runsaasta tuote- ja värivalikoimasta löytyy oikeat tuotteet ja sävyt jokaiselle.

Hiusmeressä on hyvä kattaus tuotteita ja pyrimme laajentamaan valoikoimia aina toivomusten mukaan.